INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale


shqiptar

produktet për flokët
FUDGE

FUDGE

Krem karamel Gënjeshtër Kuti bojërash - ngjyra ekstreme FUDGE Ngjyra e flokeve
Ngjyra e flokeve

Krem karamel Gënjeshtër Kuti bojërash - ngjyra ekstreme

Tags: Nuk ka amoniakut dhe jo peroksid. Kjo ju lejon të ngjyra e flokëve, që duket i përulur dhe i mërzitshëm. Ajo zgjat 3-30 lan siguruar të ndritshme, rezultate të gjall...

INFORMACION PRODUKTI

X

privacy